Centrul de Limbi Străine B.Smart

 

re.CREEAZĂ-TE!

Centrul B.SmartAm învăţat o dată cu fiecare cursant al Centrului B.Smart. Am transferat pasiunea şi know-how-ul nostru pentru limbile străine şi am înţeles că atunci când studiezi ceva, cu plăcere, informaţia „prinde” bine. Am descoperit  împreună cu fiecare dintre voi că metodele învechite de predare trebuiesc actualizate vremurilor  în care trăim. Pentru acest motiv am încercat, iar rezultatele voastre au confirmat că am devenit o alternativă viabilă la sistemul clasic de învăţământ.

Au fost ani în care am îndemnat să se „înveţe cu plăcere”. Acum, cu maturitatea celor 13 ani în predarea limbilor străine vă provocăm cu mai mult: să vă reinventaţi, să vă transformaţi în persoane ce comunică cu uşurinţă nativilor şi totul într-un cadru relaxant, familiar, recreativ. Practic, vă invităm să vă re-creeaţi, recreându-vă! Deci, re.CREEAZĂ-TE  la B.Smart!

 

Începutul

Centrul B.Smart Language a împlinit în acest an 13 ani de experienţă şi resurse, dobândite în timp şi reinvestiti cu succes în calitatea serviciilor educaţionale oferite în beneficiul clienţilor.

Fondat la iniţiativa unui colectiv experimentat de profesori, ce au înţeles nevoile în creştere ale societăţii româneşti, a reuşit cu succes să pună bazele unui sistem modern de deprindere a limbilor străine, îmbinând perfect manualele de studiu cu tehnicile de predare interactive.

 

Misiunea echipei B.Smart

Investiţia în educaţie oferind oamenilor posibilitatea să-şi urmeze propria cale în dezvoltarea personală şi profesională, cu efecte pozitive în relaţiile de business atât intragrup cât şi intergrup.

echipa B.SmartCreearea de nişe de relaţionare şi comunicare între oameni, premise pentru soluţii inovative pentru cele două categorii cărora ne adresăm: mediul corporate si tinerii profesionisti.

Formarea copiilor de către personal specializat, într-o manieră interactivă, cu scopul integrării lor optime în societatea actuală definită prin dinamism şi pragmatism, respectate fiind particularităţile de vârstă şi individuale ale acestora.

 

Valori – Metode de predare

Faţă de modelul clasic, promovat de instituţiile publice de invaţămant, Centrul de Limbi Străine B.Smart vine în sprijinul cursanţilor cu o programă personalizată, bazată pe nevoile specifice ale fiecărui student. Astfel, cu ajutorul materialelor de studiu recunoscute internaţional şi prin implicarea trainerilor noştri experimentaţi, transformăm tradiţionalele ore monotone de curs create în jurul unei programe rigide, în şedinţe interactive, deosebit de plăcute. Înlăturând barierele dintre profesor şi cursant şi lucrând cu grupe mici şi omogene din punct de vedere al cunoştinţelor, reuşim să construim un cadru adecvat conversaţiei, care devine baza însuşirii atât a vocabularului, cât şi a regulilor de gramatică şi a pronunţiei. Practic, bazându-ne pe reţetele de succes ale instituţiilor internaţionale partenere, reuşim să livrăm progres lingvistic sigur, rapid şi într-o atmosferă destinsă.

 

Obiective – Programe de pregătire

De-a lungul anilor, o dată cu cei peste 13.000 de cursanţi ai noştri, am învăţat să transferăm atât abilităţi de comunicare în limbile străine, cât şi progres în limbaje specializate în cadrul programelor de pregătire pentru afaceri, domeniu medical, juridic, turistic şi economic.

O deosebită importanţă o acordăm cursurilor corporate, gândite să acopere nevoile de comunicare ale organizaţiilor. Astfel, cu un portofoliu bogat de cursanţi din companii multinaţionale, regii autonome, ambasade şi consulate, instituţii bancare şi companii de comerţ, reuşim să răspundem necesităţilor de buget, timp şi spaţiu, croind oferte personalizate.

De peste zece ani asigurăm, prin programe dedicate copiilor, liceenilor şi studenţilor, un cadru optim de înţelegere, fixare şi dezvoltare a cunoştinţelor de limbă străină deprinse în sistemul public. Totodată, asigurăm pregătire pentru susţinerea unor examene cu certificare internaţională a competenţelor lingvistice pentru copii, tineri şi adulti: Cambridge – YLE, FCE şi CAE, IELTS, BEC, ILEC şi ICFE; DELF, DALF; ZD; CILSU, CELIS.

 

Moştenirea celor 10 ani de nota 10 (zece)!

Pe parcursul primilor zece ani de cursuri susţinute sub deviza „Învaţă cu plăcere”, ne-am mândrit cu absolvenţii noştri şi i-am felicitat pentru rezultatele extraordinare obţinute. Cu o promovabilitate de aproape 100%  la examenele de certificare internaţională, am considerat împliniţi 10 ani de nota 10 (zece)!

O bună parte din educaţie se face în familie.  Şi pentru că familia îşi doreşte ca învăţăturile de calitate, deprinse în ani de experienţă, să se răsfrângă asupra noilor vlăstare, la fel ne dorim şi noi ca cei mai tineri membri ai familiei B.Smart să aibă acces la valorile noastre.

Din acest motiv vrem ca această moştenire, a celor „10 ani de nota 10 (zece)” să dăinuiască în timp.  Să îmbunătăţim ce am realizat împreunî în aceşti minunaţi ani şi să oferim generaţiilor viitoare posibilitatea de a asimila cunoştinţele noastre. De a învăţa cu plăcere, de a se recrea şi a şi se re-creea.