Pentru încadrarea cursanţilor în grupe se susţine un test de plasare înainte de începerea cursului. Pentru grupa de Începători – Modulul 1 nu este necesară testarea. Testarea de nivel este gratuită.
Ai aflat de centrul nostru de curând? Ai primit o recomandare pentru cursurile B.Smart dar cursul care te interesa a început deja? La B.Smart se pot face înscrieri şi într-o grupă care deja a demarat cursurile! Se poate începe imediat, dacă nivelul de cunoştinţe al cursantului permite acest lucru, după un interviu de plasare într-o grupă de nivel sau după efectuarea unui anumit număr de recuperări, stabilit de către profesor.
Depinde de limba studiată. În general, fiecare nivel cuprinde 2 sau 3 module a 30, dar există şi module de 48 de ore.
Da. Cu siguranţă, conversaţia deţine un procent important în cadrul activităţilor pe care le realizăm la curs. Cursanţii pot opta şi pentru cursuri de conversaţie speciale care urmăresc punerea în practică a noţiunilor acumulate la curs.
Grupele standard au 7-9 cursanţi. Astfel, fiecare cursant beneficiază de atenţia trainerului, iar evaluarea progresului cursanţilor grupei se face mai uşor. La cere se pot forma şi mini-grupe (2-6 cursanţi) sau grupe lărgite (10-12 cursanţi). Există şi cursuri individuale, cu orar şi programă personalizate.
Vei fi evaluat periodic prin teste şi evaluări la care se adaugă evaluarea finală, de la sfârşitul fiecărui modul. Vei primi din partea profesorului un feedback personalizat individual după testări şi apoi pentru întreaga activitate la sfârşitul cursului. Trainerul îţi recomandă teme şi activităţi pentru te îndruma sau pentru a te corecta.
Da. B.Smart acceptă plata eşalonată în două tranşe pentru un modul.
Da! Deoarece ne preocupă performanţa cursanţilor noştri, la B.Smart vei putea opta şi pentru un curs individual sau în grupe mai mici (2-3 cursanţi), în funcţie de opţiunile tale. Dacă doreşti un curs specializat sau intensiv, sau pentru că te simţi în largul tău doar în compania trainer-ului şi nu într-o grupă de studiu, îţi recomandăm cursurile individuale.
Bineînţeles! La B.Smart copiii au parte de cursuri special concepute pentru vârsta lor, săli de clasă aranjate pe gustul celor mici, metode de predare şi manuale atractive. În week-end se organizează cursuri pentru adulţii şi copiii care nu dispun de timp liber în timpul săptămânii.
Chiar de la primele şedinţe de începători vei reuşi să comunici în limba pe care o studiezi, bineînţeles, folosind structuri simple. Cursurile de la B.Smart sunt axate pe activităţile de comunicare, jocuri de rol, dialoguri şi mici scenete. Pentru a-şi dezvolta cât mai mult abilităţile de comunicare, cursanţii B.Smart se pot înscrie la cursurile de conversaţie organizate constant de centrul nostru.
Da. La sfârşitul absolvirii unui nivel, vei primi diploma de atestare a cunoşinţelor pentru nivelul respectiv. După fiecare modul, se acordă certificate de frecvenţă.
Completând formularul de înscriere online sau personal la sediile noastre, în zilele de lucru, fără programare prealabilă. Rezervarea unui loc într-o grupă însă se face doar prin achitarea integrală a cursului sau a unui avans.
În cazul în care apreciezi că nu ţi se potriveşte cursul pentru care te-ai înscris, te poţi retrage după prima şedinţă efectuată, cu returnarea completă a plăţii effectuate.
  • Nu ai găsit informaţia pe care o căutai? Contactează-ne şi iţi vom răspunde la toate întrebările!

  • 0745 912 583

  • 0733 426 646

  • contact@cursuri-bsmart.ro