Cursuri de Limba Suedeză

Limba suedeză, limba oficială în Suedia, este o limbă germanică, din grupa limbilor scandinave. Este limba scandinavă cu cel mai mare număr de vorbitori nativi.

Este o limbă asemănătoare cu norvegiana şi daneza (îndeosebi în vocabular şi sintaxă, dar cu deosebiri în fonetică) cu care este reciproc inteligibilă.

Suedeza a căpătat, mai ales în ultimele decenii, numeroase împrumuturi din limba engleză. Limba suedeză se scrie cu alfabet latin, şi are ortografie etimologică (necesitând indicaţii de pronunţare pentru străini).

  • În condiţiile în care toţi mai mulţi români optează să lucreze în ţările scandinave, B.SMART organizează cursuri de limba suedeză pentru toate nivelurile de studiu.

  • Lucrăm în grupe omogene de 7-9 persoane (standard), dar şi mini-grupe şi individual, cu tarife differenţiate.

Programa

  • Urmărește parcurgerea nivelurilor de studiu conform Cadrului de Referință European,

  • Este complexă, având în vedere dezvoltarea tuturor abilităţilor de comunicare (citire, scriere, vorbire, ascultare), fara a neglija problemele de gramatica, clare, concise si bine structurate.

  • Cursurile sunt organizate pe pachete/module de cate 30 ore, cursantii avand libertatea sa aleaga, de la inceput sau pe pacurs, numarul de module. Dupa fiecare 30 ore veti beneficia de evaluarea si consultanta profesorilor privind performantele atinse si parcursul viitor recomandat.

Vă recomandăm cursurile: