Audit lingvistic

#INVATAMIMPREUNA

Audit lingvistic

Centrul de limbi straine B Smart ofera servicii de Audit Lingvistic. Acesta un instrument care consta in testarea competentelor lingvistice pentru toate limbile aflate in portofoliul B SMART: engleza, germana, franceza, italiana, spaniola, portugheza, suedeza, norvegiana, daneza, neerlandeza, rusa, greaca, araba, turca, japoneza, chineza, romana.

Auditul lingvistic difera de parcurgerea si absolvirea unui modul de curs si nu se finalizeaza cu o diploma sau un certificat de participare, ci cu un certificat constatator privind nivelul actual de cunoastere a unei limbi straine, un instrument pentru imbunatatirea eficientei.

Aceasta abordare a unitatii de calitate in comunicare se adreseaza deopotriva:
– Persoanelor fizice care doresc sa-si cunoasca sau sa faca dovada nivelului de limba straina raportat la standardele UE, sa-si identifice punctele forte ale competentei lingvistice.
– Companiilor care doresc sa evalueze competenta angajatului/candidatului pentru un anume post, proiect sau training, stabilirea conformitatii nivelului de comunicare business intr-o limba straina.

Testarea poate acoperi toate abilitatile esentiale (intelegerea unui discurs oral, citire, comunicare orala, exprimarea in scris) sau numai acele deprinderi care intereseaza direct solicitantul.

In urma acestor testari, se poate realiza:

Incadrarea cursantilor pe nivel, conform Cadrului comun de referinta european.

La cerere, emiterea unui raport de evaluare a cursantilor, cu reliefarea punctelor forte si slabe.

La cerere, recomandari pentru viitor, aproximandu-se numarul de ore necesare pentru atingerea nivelului de limba dorit de Beneficiar.

Tarifele difera in functie de limba.

Inscrierile nu pot fi mai usoare