Cursuri corporate limbi straine

#INVATAMIMPREUNA

Cursuri corporate

Acordam o importanta aparte cursurilor corporate, fiindca ne respectam clientii. Este un segment pe care il dezvoltam, imbunatatim si diversificam continuu, pentru a fi mereu la inaltimea asteptarilor. Ne bazam pe conduita onesta si serioasa, profesionalism si traineri pregatiti, care sa faca fata provocarilor.

Limbi predate

Limbaje generale sau specializate, la orice nivel, pentru: engleza, germana, franceza, italiana, spaniola, portugheza, rusa, greaca, turca, araba, chineza, japoneza, daneza, neerlandesa, suedeza, norvegiana, romana pentru straini.

Programa

Cursurile de business urmaresc in exclusivitate obiectivele si cerintele grupului de cursanti. Programa este personalizata, pliata pe nevoile si solicitarile clientilor nostri, deseori acestea combinand notiunile generale de la un curs engleza business, cu cele specializate sau de comunicare in afaceri.

La cererea companiilor putem organiza nu doar cursuri business ci si seminarii de 2- 3 zile pe tematici de larg interes sau soft skills.

Ex: Presentations; Public Speaking; Successful Negotiations; Business Socializing and Telephoning; English for Business Letters and Telephoning; Sales and Purchasing; Marketing and Advertising; Business and Commerce; English for Customer Care; English for Managers; English for HR; Understanding contracts si multe altele.

Flexibilitate in ceea ce priveste:

Etape

  • Trimiterea ofertei
  • Stabilirea de comun acord a coordonatelor generale ale cursului: tipul, numarul cursantilor, locatia, orarul etc
  • Testarea de plasament, gratuita, a cursantilor
  • Intocmirea programei de studiu personalizate, care este apoi adaptata, pe parcursul desfasurarii cursului, in functie de nevoile concrete si progresul cursantilor.
  • Feed-back final

 

La cerere, elaborarea unui raport final care cuprinde: notiunile predate, activitatea si progresul cursantilor, rezultatele evaluarii finale, precum si recomandari personalizate 

Diplome si certificari

In mod automat, certificate de participare si diplome B SMART

La cerere: 

  • Sesiuni de examene ECL, in urma carora se vor primi diplome si certificate emise de ECL
  • In calitate de centru de pregatire ÖSD (in parteneriat cu EEC Centre) va putem pregati si inscrie la examenele ÖSD
  • In calitate de centru de pregatire Cambridge va putem pregati si inscrie la examenele LINGUASKILL BUSINESS, specifice pentru mediul de afaceri
    sesiuni de examene ANC,in urma carora se vor primi Certificate emise de catre Autoritatea Nationala a Calificarilor

Inscrierile nu pot fi mai usoare

Inscrierile se fac personal la sediile B Smart din Piata Iancului si Drumul Taberei sau online prin efectuarea platii avansului si completarea fisei de inscriere.