CURSURI DE PREGATIRE PENTRU ÖSD

#INVATAMIMPREUNA

  1. Acasa
  2. CURSURI DE PREGATIRE PENTRU ÖSD

CURSURI DE PREGATIRE PENTRU ÖSD

#INVATAMIMPREUNA

CURSURI DE PREGATIRE PENTRU SUSTINEREA EXAMENELOR ÖSD (ÖSTERREICHISCHES SPRACHDIPLOM DEUTSCH)

Examenele ÖSD sunt recunoscute pe plan international si poti fi obtinute la de la nivelul A1 (incepator) pana la C2 (foarte avansat). B Smart organizeaza pregatirea pentru toate tipurile de examen, atat pentru copii, cat si pentru liceeni si adulti.

Examenele ÖSD sunt recunoscute pe plan international si poti fi obtinute la de la nivelul A1 (incepator) pana la C2 (foarte avansat). B Smart organizeaza pregatirea pentru toate tipurile de examen, atat pentru copii, cat si pentru liceeni si adulti.

ÖSD KID A1 (PESTE 10 ANI)

Certificatul atesta urmatoarele deprinderi ale copilului:

Capacitatea de a se exprima in mod clar in situatii simple

Capacitatea de a recepta

Examenul ÖSD KID A1 este format din 4 module: Citire, Scriere, Ascultare, Vorbire. Modulele pot fi sustinute in mod individual – la date diferite, sau combinate intr-o singura zi. Daca toate modulele sunt promovate in decurs de un an, candidatul va primi si un certificat care atesta promovarea tuturor celor 4 module.

Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati pagina partenerului nostru EECentre (Centru examinare Cambridge si ÖSD): https://www.eecentre.ro/examene-osd-germana/examen-germana-osd-KidA1

ÖSD KID A2 (PESTE 10 ANI)

ÖSD Zertifikat KID A2 ofera dovada competentei lingvistice in situatii de rutina, scolare si semi-publice care sunt relevante pentru copii si adolescenti. Sunt examinate abilitatile de citire, ascultare, scriere si vorbire – accentul acestui nivel este pus pe abilitatile receptive ale citirii si ascultarii.

Certificatul atesta urmatoarele:

Capacitatea de a se exprima in mod clar in situatii simple

Capacitatea de a citi si recepta

Examenul ÖSD KID A2 este format din 4 module: Citire, Scriere, Ascultare, Vorbire. Modulele pot fi sustinute in mod individual – la date diferite, sau combinate intr-o singura zi. Daca toate modulele sunt promovate in decurs de un an, candidatul va primi si un certificat care atesta promovarea tuturor celor 4 module.

Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati pagina partenerului nostru EECentre (Centru examinare Cambridge si ÖSD): https://www.eecentre.ro/examene-osd-germana/examen-germana-osd-KidA2

ÖSD ZERTIFIKAT B1 / JUGENDLICHE (ZB1/J) PESTE 12 ANI

Examenul Zertifikat B1 analizeaza capacitatea de a vorbi independent in situatii curente de viata, implicand subiecte familiare si domenii de interes. Acest test este, de asemenea, oferit modular – un candidat poate sustine un singur modul de citire, ascultare, scriere si vorbire, ele putand fi completate independent, in momente diferite.

ÖSD Zertifikat B1 (ZB1) Jugendliche este copiilor cu varste intre 12 si 16 ani. Examenul Zertifikat B1 este un produs comun al ÖSD, Goethe-Institut (GI) si al Centrului de Cercetare si Cercetare al Universitatii din Freiburg / Elvetia.

Certificatul reflecta:

Capacitatea de a se exprima in mod clar si detaliat pe o gama de subiecte ce tin de viata de zi cu zi

Capacitatea de a purta o conversatie curenta, spontan si fluent, pe subiecte familiare

Examenul ÖSD Zertifikat B1 Jugendliche este format din 4 module: Citire, Scriere, Ascultare, Vorbire. Modulele pot fi sustinute in mod individual – la date diferite, sau combinate intr-o singura zi. Daca toate modulele sunt promovate in decurs de un an, candidatul va primi si un certificat care atesta promovarea tuturor celor 4 module.

Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati pagina partenerului nostru EECentre (Centru examinare Cambridge si ÖSD): https://www.eecentre.ro/examene-osd-germana/examen-germana-osd-zb1jugendliche

ÖSD ZERTIFIKAT B2 JUGENDLICHE (PESTE 14 ANI)

Pentru examenul ÖSD Zertifikat B2 Jugendliche, participantii trebuie sa se poata exprima in mod clar si detaliat pe o gama larga de subiecte si sa poarte o conversatie in mod firesc, spontan si fluent, cu vorbitori nativi. Examenul se adreseaza candidatilor care au peste 14 ani. Candidatilor care au peste 16 ani le este recomandat examenul ÖSD Zertifikat B2.

Certificatul demonstreaza:

Capacitatea de a se exprima in mod clar si detaliat pe o gama larga de subiecte

Capacitatea de a purta o conversatie normala, spontan si fluent, cu vorbitori nativi

Abilitatea de a comunica in situatii care depasesc sectorul privat si semi-public si in anumite domenii profesionale

Examenul ÖSD Zertifikat B2 Jugendliche este format din 4 module: Citire, Scriere, Ascultare, Vorbire. Modulele pot fi sustinute in mod individual – la date diferite, sau combinate intr-o singura zi. Daca toate modulele sunt promovate in decurs de un an, candidatul va primi si un certificat care atesta promovarea tuturor celor 4 module.

Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati pagina partenerului nostru EECentre (Centru examinare Cambridge si ÖSD): https://www.eecentre.ro/examene-osd-germana/examen-germana-osd-zb2jugendliche

ÖSD ZERTIFIKAT C1 JUGENDLICHE (PESTE 14 ANI)

ÖSD Zertifikat C1 Jugendliche este special conceput pentru elevii care isi doresc sa studieze la o universitate cu predare in limba germana. Examenul ÖSD Zertifikat C1 Jugendliche se adreseaza candidatilor cu varsta de peste 14 ani. Cei de peste 16 ani sunt incurajati sa aleaga ÖSD Zertifikat C1. Se aplica aceleasi cerinte ca si in cazul certificatului ÖSD C1 dar subiectele si textele sunt adaptate mediului inconjurator al tinerilor.

Certificatul demonstreaza:

Capacitatea de a urmari un curs academic la nivel universitar

Capacitatea de a comunica eficient pe subiecte complexe

Capacitatea de a participa cu incredere la sedinte de lucru, tutoriale si seminarii academice

Capacitatea de exprimare cu un grad inalt de fluenta

Examenul ÖSD Zertifikat C1 Jugendliche este format din 4 module: Citire, Scriere, Ascultare, Vorbire. Modulele pot fi sustinute in mod individual – la date diferite, sau combinate intr-o singura zi. Daca toate modulele sunt promovate in decurs de un an, candidatul va primi si un certificat care atesta promovarea tuturor celor 4 module.

Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati pagina partenerului nostru EECentre (Centru examinare Cambridge si ÖSD): https://www.eecentre.ro/examene-osd-germana/examen-germana-osd-zc1jugendliche

ÖSD ZERTIFIKAT A1 (ZA1) – C2 (ZC2)

ÖSD Zertifikat sunt examene pentru candidatii incepand cu varsta de 14 ani. Nivelele acoperite sunt de la A1 (incepatori) pana la C2 (foarte avansat).

Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati pagina partenerului nostru EECentre (Centru examinare Cambridge si ÖSD): https://www.eecentre.ro/examene-osd-germana/

Va rugam contactaţi coordonatorii B Smart pentru solicitare detalii.

Meniu