Cursuri limbi straine in domeniul medical

Limbi straine

Cursurile de limbi straine pentru personalul medical pot fi dezvoltate pentru toate limbile aflate in portofoliul nostru. Avem insa o experienta extensiva pentru limbile germana, suedeza, engleza, franceza, italiana, neerlandeza si norvegiana.

Cui se adreseaza

Cadrelor medicale (doctori, stomatologi, farmacisti, asistenti medicali, infirmiere etc) care

  •  doresc sa lucreze in strainatate
  • lucreaza in Romania in cadrul unor firme straine
  • participa la congrese internationale sau doresc sa consulte literatura de specialitate. 

La cerere, cursurile se pot tine si in limbile cu circulatie internationala, nu numai romana, fiind astfel accesibile si cursantilor straini.

Programa

Programa este personalizata, adaptata domeniului medical in care lucreaza cursantii, necesitatilor si solicitarilor acestora.
Inca de la nivelul Elementar/A2 se includ limbaj si structuri medicale, adaptate pentru viitoarele locuri de munca ale candidatilor. De la nivelul B1/Intermediar orelor de limbaj general le putem asocia o programa speciala de cursuri limbi straine, pentru domenii specializate, cum ar fi cursuri pentru medici, asistenta medicala in camine de batrani, farmacii etc.

 

 La scoala de limbi straine B SMART, putem pregati cursantii pentru interviurile cu angajatorii sau examene internationale printr-un curs limbi straine dedicat

Trainerii

Trainerii B Smart sunt pasionati, entuziasti, carismatici, experimentati si profesionisti, o parte din acestia fiind chiar vorbitori nativi.

Nivelul de limba

Putem preda cursurile de limbi straine de la nivelul A1 pana la C1, in conformitate cu Cadrul European Comun de Referinta pentru Limbi (CEFR). 

Inainte de inceperea activitatii didactice se va face o testare preliminara, care este complet gratuita, nu implica niciun cost suplimentar si nu necesita programare.

Structura cursurilor

Standard

Intensive – cursantii pot fi pregatiti intr-un timp foarte scurt

Desfasurarea cursurilor

Face-to-face, la sedile B SMART din Bucuresti

Online

Hibrid: cursuri mixte – cursanti online si fata in fata in aceeasi grupa, incercand astfel sa ne adaptam diverselor situatii.

Certificate si diplome

In mod automat, toti participantii la cursuri de limbi moderne aplicate Bucuresti primesc, gratuit, certificate de absolvire si diplome de nivel oferite de Centrul B SMART, in care se specifica acreditarea nationala ANC si internationala ECL a BSMART.

Diplomele oferite de noi au fost recunoscute de unii beneficiari din Germania, iar programa de studiu B.Smart a fost recunoscuta de catre angajatorii si autoritatile suedeze, in cadrul unor proiecte internationale la care am participat.

Tarife si plata

Pentru detalii privind tarifele si modalitatea de plata, va rugam sa solicitati o oferta personalizata, apeland urmatoarele date de contact:

De ce sa alegi cursurile de limbi straine B Smart?

Experienta indelungata de 20 ani in predarea limbilor straine

Experienta extensiva in predarea cursurilor de limbaje medicale

Cursuri limbi straine online sau fizice, accesibile si cursantilor straini, fiindca se pot tine si in alte limbi decat romana

Flexibilitate si adaptabilitate – cursuri orientate catre client

Metode de predare moderne si interactive, cu dezvoltarea tuturor abilitatilor lingvistice si adaptarea lor la specificitatea fiecarui grup de cursanti

Programa personalizata, adaptata domeniului medical si nevoilor cursantilor

Abilitatea de a organiza cursuri online sau mixte, care sunt aproape la fel de eficiente ca cele fata in fata

Profesori excelenti si o echipa profesionista entuziasta

Raport avantajos calitate-pret

Alege SMART
Inscrie-te acum la cursurile de limba

Alege sa inveti o limba de la oameni cu experienta. Completeaza fisa de inscriere sau contacteaza-ne pentru mai multe detalii