Cursuri de limbi străine pentru copii: accesibile, flexibile și interactive!

Cursuri limbi straine copii, online si cu prezenta fizica!

Oferim cursuri engleza copii si adolescenti (inclusiv pregatire examene Cambridge), cat si  cursuri germana, franceza si japoneza. La cerere putem preda si celelalte limbi aflate in portofoliul nostru (italiana, spaniola, portugheza, japoneza, chineza, rusa, araba, greaca, suedeza, norvegiana, daneza, neerlandeza, turca).

B SMART aplica metoda de predare americana inovativa WBT, prin care profesorii folosesc anumite strategii, cuvinte cheie si scheme motivationale pentru a capta in fiecare minut atentia copiilor. Ca urmare, acestia isi insusesc rapid notiunile predate si nu creeaza probleme de disciplina.

Cursurile pentru copii se organizeaza:

  • cu prezenta fizica, la centrele B SMART (locatii: Piata Iancului si Drumul Taberii)
  • online

Oferim cursuri pentru:

Clasa Pregatitoare

Ciclu Primar

Ciclul Gimnazial

Liceeni

Oferim cursuri pentru:

Cursuri engleza, germana, franceza copii pentru clasele pregatitoare

Ne jucam, ne distram si   interactionam in permanenta. In spatele acesor jocuri se ascund insa ore de pregatire, pentru ca jucandu-se copiii sa deprinda noi notiuni in limba tinta si sa-si formeze abilitatile lingvistice necesare. Cursurile noastre sunt interactive, folosesc metode vizuale si auditive (flashcards, materiale audio si video), placute si atractive.

Organizare: 2 sedinte x 1 ora/ saptamana sau 1 sedinta x 1,5 ore in weekend

Cursuri limbi straine copii – ciclul primar

Materialele interactive si  adecvate varstei si nivelului de limba aduc, alaturi de profesorii pasionati si metodele de predare inovative, distractia in invatarea unei limbi straine. Chiar si tu poti descoperi farmecul unor cursuri de germana pentru copii alaturi de cel mic!
Incepem pregatirea pentru admiterea in clasele a V-a cu predare intensiva, validam cunostintele dobandite prin examene Cambridge, dar nu uitam sa invatam cu placere.
Atelierele noastre de lectura ii fac pe copii sa citeasca, sa indrageasca lectura in general si in limbi straine in special.

Organizare: 2 sedinte x 1,5 ore/ saptamana sau 1 sedinte x 2 ore in weekend 

Cursuri limbi straine copii – ciclul gimnazial

Copiii sunt la varsta in care doresc sa se exprime cat mai liber. Noi ii ajutam sa faca acest lucru intr-o limba straina prin cursuri bine structurate.
Pregatirea pentru admiterea la un liceu bun cu clase intensive se face pas cu pas. Impreuna tintim sa ajungem cat mai sus.
La cursurile de pregatire Cambridge gimnaziu beneficiem de prezenta unor profesori extrem de apreciati, atat de copii, cat si de parinti. Daca, dupa prima ora, copilul dvs nu mai doreste sa continue, va puteti retrage inscrierea.

Organizare: 2 sedinte x 1,5 ore/ saptamana sau 1 sedinta x 2 sau 3 ore in weekend

Cursuri pentru liceeni

Organizam cursuri pentru liceeni in vederea obtinerii unui certificat cu recunoastere internationala, prin metode de predare interactive. 
Beneficiati de avantaje speciale la examenele Cambridge si OSD, pentru care suntem centru de pregatire acreditat.
De ce ai nevoie de un astfel de certificat?
– Te ajuta sa scapi de grija probei lingvistice la bacalaureat;
– Faciliteaza inscrierea la o Universitate din afara tarii noastre;
– Iti deschide noi oportunitati in viata.

Organizare: 2 sedinte x 2 ore/ saptamana sau 1 sedinta x 2 sau 3 ore in weekend