CURSURI DE PREGATIRE PENTRU EXAMENELE JLPT

Be Smart si alege inteligent! Creeaza-ti noi oportunitati invatand o limba straina! Venim in intampinarea necesitatilor tale si iti oferim o serie de cursuri de limbi straine:

Cursuri de pregatire pentru sustinerea examenelor JLPT (Japanese language proficiency test)

Japanese Language Proficiency Test (Nihongo Nouryoku  Shiken) este un examen international de atestare a cunostintelor de limba japoneza. Un examen JLPT cuprinde cinci niveluri, respectiv N5 – N1 (N5 fiind nivelul dedicat incepatorilor – A1-A2, iar N1 (C1-C2)).

Incepand cu anul 2010, APJR (Asociatia Profesorilor de Limba Japoneza din Romania se ocupa de organizarea in Romania a Japanese Language Proficiency Test (Nihongo Nouryoku Shiken), cel mai prestigios examen de atestare a cunostintelor de limba japoneza, administrat de Japan Foundation in Japonia si in strainatate, recunoscut international.

Examenul se organizeaza in  fiecare an in prima duminica a lunii decembrie, insa inscrierile in Romania au loc de obicei in ultima parte a lunii septembrie. Rezultatele examenului sunt in general comunicate la inceputul lunii martie a anului urmator. In ultimii doi ani numarul de participanti la examen a depasit 400 de persoane, ceea ce confirma popularitatea si relevanta acestuia pentru cei care studiaza limba japoneza.

Detalii despre nivelurile la care va puteti inscrie, precum si cateva modele de subiecte se gasesc pe site-ul oficial al examenului: http://www.jlpt.jp/e/

Ca urmare a demersului  Asociatiei Profesorilor de Limba Japoneza din Romania, incepand cu anul scolar 2013-2014, examenul de atestare a cunostintelor de limba japoneza (Nihongo Nouryoku Shiken/Japanese Language Proficiency Test) este acum inclus in lista examenelor cu recunoastere internationala care pot fi echivalate cu proba de evaluare a competentei lingvistice in limba japoneza din cadrul examenului de bacalaureat (Ordinul nr. 4932/29.08.2013, Anexa nr. 1). Nivelul minim care poate fi echivalat prin intermediul unui examen JLPT este N3. Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul Ministerului Educatiei Nationale: http://www.edu.ro/index.php/articles/20782

Sursa: https://apjr.wordpress.com/

B Smart organizeaza cursuri pentru pregatire examen JLPT. Profesorul nostru de limba japoneza are o experienta indelungata in pregatirea pentru atestarea JLPT si este membru APJR, fiind pregatita alaturi de profesori romani si japonezi deopotriva.

Un examen JLPT ofera oportunitatea cunoscatorilor de limba japoneza sa isi valorifice cunostintele de limba japoneza si sa obtina o diploma recunoscuta international.

Ganbarimashou!