5 motive pentru care ar trebui sa urmezi cursuri de limba spaniola cu B.Smart!

Chiar daca nu pare a avea o raspandire atat de mare, limba spaniola este a patra cea mai vorbita limba din lume, cu aproximativ 550 de milioane de vorbitori. Mai mult decat atat, aceasta nu este vorbita doar in Spania, dupa cum ar crede unii. In prezent, aceasta este limba nationala sau chiar oficiala a 21 de tari!

Asadar, este de la sine inteles faptul ca absolvirea unor cursuri limba spaniola nu te va ajuta doar in calatoriile tale prin Europa. Peste 420 de milioane de vorbitori ai acestei limbi se afla in America. Astfel, daca vrei sa vizitezi Costa Rica, Panama, Peru sau Argentina, aceasta limba iti va fi de mare ajutor.

Iata alte patru motive pentru care ar trebui sa te inscrii chiar acum la cursurile de limba spaniola realizate in centrul B.Smart!

Vei avea garantia unui loc de munca mai bine platit

Dupa cum am determinat in paragraful anterior, limba spaniola este destul de extinsa la nivel mondial. Acest lucru il poti vedea la nivelul posturilor de televiziune si canalelor media care sunt in limba spaniola. Statele Unite ale Americii, de exemplu, pastreaza un numar ridicat de posturi in aceasta limba datorita numarului mare de vorbitori prezenti in tara.

Astfel, urmarea unor cursuri de limba spaniola iti ofera garantia unui loc de munca bine platit – nu doar in Europa, dar si in America (chiar pe intregul continent). Daca vrei sa-ti schimbi complet viata si sa incepi de la zero, dupa cum s-ar spune, limba spaniola iti ofera foarte multe optiuni – de altfel, 21 de tari o vorbesc in mod oficial.

O vei invata foarte repede

Limba spaniola este considerata limba de grupa I. Limbile din aceasta grupa necesita, in medie, aproximativ 480 de ore de studii profesionale pentru a atinge un nivel relativ fluent de vorbire (si nu numai). Alte limbi din aceasta grupa sunt portugheza si franceza.

Astfel, daca ai o afinitate pentru studiul limbilor, urmarea unor cursuri de spaniola ti se va parea o joaca de copii. Apoi, daca punem la socoteala si avantajele cursurilor centrului B.Smart, vei deveni un as al limbii fara sa-ti dai seama!

Limba spaniola este inteleasa de orice vorbitor, indiferent de dialect/zona

Daca vrei sa te muti in Mexic, de exemplu, atunci poate ai cautat deja cursuri limba spaniola mexicana – dar nu ai gasit rezultate pertinente, asa-i? Ei bine, acest lucru se datoreaza faptului ca, in mare, limba spaniola este vorbita la fel de fiecare vorbitor, indiferent de dialect sau zona.

Mai exact, chiar daca vizitezi o tara in care limba este modificata (prescurtari, accent si asa mai departe), toti vorbitorii vor intelege limba generala, anume cea invatata in scoli. Astfel, absolvirea unui curs la centrul B.Smart te pregateste pentru toate cele 21 de tari care au spaniola ca limba oficiala.

Beneficiezi de modurile de predare caracteristice B.Smart

Este de la sine inteles faptul ca invatarea unei limbi noi este influentata mai ales de profesor – de persoana care ti-o preda. Aici intra in scena beneficiile si avantajele centrului B.Smart:

  • Profesori si organizatori cu peste 20 de ani de experienta in domeniu;
  • Programa de cursuri limba spaniola adaptata pentru a facilita invatarea pentru fiecare grupa in parte;
  • Colaborarea cu traineri profesionisti, atat vorbitori nativi, cat si experti in limba spaniola non-nativi;
  • Adoptarea de metode de predare de ultima ora, dar mai ales interactive, pentru a grabi si eficientiza procesul de invatare;
  • Atmosfera centrului B.Smart, caracterizata de pasiune, entuziasm, carisma, dar mai ales de tact pedagogic!

Nu in ultimul rand, vei avea parte de o introducere in cultura si civilizatia spaniola. Vei putea experimenta nume mari precum Goya, Dali sau Gaudi in original, dupa cum s-ar spune. Stii prea bine ca un strain nu poate privi Carul cu boi al lui Grigorescu asa cum acesta este privit de un roman.

Daca urmezi cursuri limba spaniola, vei deprinde cele necesare pentru a putea privi cultura si istoria limbii cu un ochi aproape nativ!

Alte articole