Cursuri de limbi straine – vara 2017

B.SMART ofera o modalitate placuta si atractiva de petrecere a zilelor de vacanta, prin cursuri de limba engleza adecvate varstei si preocuparilor copiilor.

Pentru clasele 1-4 B.SMART lanseaza ciclul CAMBRIDGE FUN FOR EVERYONE, cursuri care realizeaza consolidarea si imbogatirea cunostintelor de limba engleza  in contextul pregatirii pentru examenele Cambridge. Maniera interactiva si distractiva a cursurilor le face potrivite nu numai pentru cei care au in perspectiva, mai apropiata sau departata, sustinerea examenelor Cambridge, ci si a copiilor care vor sa se distreze  invatand, sa aiba o vara dinamica si creativa, sa-si consolideze increderea in sine.

Pentru elevii de gimnaziu si liceu oferim ciclul WE LEARN FOR LIFE, cursuri care realizeaza consolidarea si imbogatirea cunostintelor de limba engleza  in contextul pregatirii pentru examenele Cambridge.

Cursul GRAMMAR IS FUN vine in ajutorul elevilor care doresc sa sa-si completeze lacunele gramaticale acumulate in timp, dar nu printr-o teorie plictisitoare, ci intr-o maniera interactiva si amuzanta.

Daca exista interes, putem organiza si cursuri de spaniola (cu vorbitor nativ), franceza si initiere in japoneza si chineza.

Pentru inscrieri si detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la: contact@cursuri-bsmart.ro

 

Va asteptam cu drag,

Echipa B.Smart

 

Alte articole