Cursuri limbi straine pentru copii 2018 – 2019

Dragi parinti,

Centrul de limbi straine B.Smart ii asteapta pe cei mici sa invete o limba straina simtindu-se bine alaturi de colegi si traineri carismatici.

Oferim cursuri de limbi straine pentru copii incepand cu varsta de 6 ani (clasa pregatitoare). Pe langa optiunile frecvente (engleza si germana), Centrul B.Smart ofera cursuri de limba franceza, spaniola, portugheza, italiana, japoneza, chineza si araba. La cerere putem organiza si alte cursuri aflate in portofoliul B.Smart.

Structura unui curs de limbi straine pentru copii la Centrul de limbi straine B.Smart este asemanatoare cu structura anului scolar (cu respectarea vacantelor scolare si a zilelor de sarbatoare nationala). Inscrierile sunt deschise pe tot parcursul lunii septembrie, cursurile vor incepe in a doua jumatate a lunii septembrie/ inceputul lunii octombrie, dupa fixarea orarului scolar al copiilor (unde este cazul).

Daca va inscrieti pana la data de 24 septembrie, cu plata unui avans de 100 lei, beneficiati de 8% reducere pentru tot anul scolar. 

Va asteptam pentru testari si inscrieri de luni pana vineri, la sediile B.Smart!

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la: contact@cursuri-bsmart.ro

Va asteptam cu drag,

Echipa B.Smart

 

Alte articole