Importanta Cursurilor de Limbaj Specializat pentru o Cariera Medicala Internationala

Avantajele care decurg din dezvoltarea unei cariere medicale intr-o tara straina cu un nivel foarte ridicat al economiei sunt evidente si devin tot mai tentante pentru profesionistii din acest domeniu. Este de inteles faptul ca multi dintre cei specializati in acest domeniu, atat doctorii, cat si stomatologii, farmacistii, sau asistentii isi doresc sa profeseze in strainatate. Din pacate, nivelul de cunoastere a limbii solicitate de catre angajator poate deveni un real impediment in indeplinirea acestui obiectiv. Cursurile de limbaj medical specializat oferite de Centrul B.Smart pot veni in sprijinul tuturor celor care isi propun sa avanseze in cariera, profesand intr-o tara straina.

Certificarile, diplomele, experienta si competenta dvs. in domeniul medical va pot recomanda pentru postul la care aspirati, insa orice angajator dintr-o tara membra a Uniunii Europene va va solicita cunoasterea unei limbi de circulatie internationala. Cum bine stiti, limba principala de circulatie internationala este limba engleza, si in functie de atributiile meseriei dvs. si interactiunea necesara cu pacientii va poate fi solicitat nivelul intermediar, sau chiar avansat de cunoastere a acestei limbi. Pentru a servi demersului dvs., Centrul de Limbi Straine B.Smart va poate oferi o gama variata de cursuri specializate de engleza medicala, germana medicala, franceza medicala, etc.

Cu cat sunt mai complexe responsabilitatile implicate de profesia dvs. cu atat este mai importanta acuratetea limbajului pe care il folositi la locul de munca. Spre exemplu, pentru doctorii, stomatologii, sau farmacistii care doresc sa lucreze in UE este necesar nivelul C1 (avansat). Pentru cei ce doresc sa ocupe posturi de asistenta medicala este suficient nivelul B1/B2 (mediu).

Centrul B.Smart se remarca fata de competitorii sai prin faptul ca structura cursurilor este elaborata in asa fel incat sa corespunda cat mai bine cu nevoile, solicitarile si interesele cursantilor, sau ale firmei beneficiare. Astfel, veti afla ca in cadrul B.Smart nu se desfasoara doar cursuri standard, ci si cursuri personalizate, cum sunt cele de engleza medicala. In functie de obiectivele si cerintele dvs. va puteti incadra intr-o grupa care vi se potriveste din toate punctele de vedere, ca si structura, nivel, target final, locatie, sau orar.

Devotamentul si flexibilitatea cu care Centrul B.Smart s-a angajat in a raspunde cerintelor cursantilor au condus la dezvoltarea multor proiecte ce s-au dovedit a fi extrem de eficiente pentru beneficiari. Pentru cei care au un program foarte incarcat au fost create cursurile online, sustinute de platforma ‘Virtual Classroom’, sau Skype. Astfel puteti invata engleza medicala dispunand de tot comfortul locuintei dvs. Optiunile video, audio, Whiteboardul va permit comunicarea interactiva, in timp real cu profesorul si colegii. Alt avantaj este ca puteti urmari inregistrarea unui curs pierdut. Aveti ocazia de a recupera tot ce s-a lucrat la un curs online la care nu ati putut participa. Cursurile online de engleza medicala pot fi solutia ideala pentru cei care nu locuiesc in Bucuresti, dar sunt interesati de efectuarea unui nivel  de limbaj medical specializat.

Fie ca va avantajeaza cursurile online sau cele desfasurate in cadrul sediilor B.Smart, puteti avea certitudinea faptului ca ambele indeplinesc aceleasi standarde de calitate si profesionalism, ambele sunt interactive, si au ca target dezvoltarea celor 4 abilitati de comunicare: scriere, citire, ascultare, conversatie. In functie de nevoile si obiectivele dvs, trainerul poate insista pe exersarea anumitor abilitati, fara a neglija insa aspecte ce tin de lexic si structuri gramaticale aferente nivelului pe care-l parcurgeti.

Este necesar pentru a va incadra in grupa potrivita dvs. sa fiti evaluat printr-un test initial. In urma acestui test, si conform targetului pe care vi l-ati propus veti putea urma cursuri standard sau personalizate de engleza medicala. Programa si suportul de curs pentru asistente medicale sau alte profesii din domeniul medical vor contine subiecte si vocabular specific. Puteti lucra in ritm intensiv pentru un maxim de eficienta si puteti beneficia de pregatire speciala pentru sustinerea unor examene Cambridge. Prin tehnicile bazate pe comunicare, jocuri de rol, simularea unor situatii reale veti asimila inclusiv expresii idiomatice frecvente in vocabularul medical. Astfel incat veti fi pregatiti din toate punctele de vedere sa faceti fata cu brio oricarei provocari aparute in noul mediu in care veti profesa.

Alte articole