Vrei sa inveti engleza la un nivel convesational? Descopera cum!

Esti motivat sa inveti engleza de unul singur? Felicitari! Acesta este primul pas spre a deveni un vorbitor fluent si increzator.

Invatarea limbii engleze nu este doar o abilitate utila, este chiar indispensabila in ziua de azi. Fie ca vrei sa calatoresti, sa te dezvolti profesional sau pur si simplu sa te bucuri de filme fara subtitrari, iti vom arata cum sa atingi nivelul conversational in mod eficient. Vei putea chiar invata engleza intr-o luna, daca vei fi suficient de motivat. Iata pasii esentiali pe care trebuie sa ii parcurgi!

Primul pas: incepe cu bazele

Indiferent ce ai vrea sa inveti, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te familiarizezi cu bazele. Cea mai buna metoda de a invata engleza singur este sa inveti cel mai des folosite cuvinte si expresii – saluturi, numere, zilele saptamanii si asa mai departe – lista poate fi destul de lunga, ajungand de la cateva zeci, la sute si apoi mii de cuvinte.

Poate ca suna complicat si deja te simti demoralizat, dar o sa vezi ce odata ce incepi sa studiezi, nu o sa ti se mai para atat de multe cuvinte.

Noi, la Bsmart, consideram ca aceasta este cea mai buna metoda de a invata engleza repede, deoarece ai nevoie de o baza inainte de a trece la structuri gramaticale.

Odata ce stii cateva cuvinte, o sa vezi cat de usor vei putea forma propozitii simple si in cel mai scurt timp vei putea purta chiar si conversatii.

Consideri ca ai nevoie de ajutor? Suntem aici sa ti-l oferim, profesii Bsmart sunt pregatiti!

Pasul doi: asculta si repeta

Ca sa iti fie mai mult mai usor sa inveti engleza repede, chiar si singur, trebuie sa asculti si sa repeti cat mai multe cuvinte in aceasta limba. Asculta muzica si tradu versurile, asculta podcasturi, urmareste filme in engleza, citeste carti si incearca sa le traduci.

Vei vedea ca vei gasi o multime de recomandari de resurse pentru cei care vor sa invete engleza pe cont propriu.

Echipa de profesori de la Bsmart a creat o programa moderna, in care a inclus o multime de materiale audio, impartite pe niveluri de cunostinte lingvistice, care sa ii ajute pe studenti sa invete mai usor si mai rapid.

Nu a fost niciodata atat de usor sa inveti o limba straina. Inscrie-te la cursurile de engleza pentru incepatori si vezi diferenta!

Pasul 3: exarseaza, exerseaza, exerseaza

Cel mai important lucru atunci cand studiezi ceva nou este sa exersezi cat mai mult. Nu iti fie teama sa gresesti, chiar si cei cu experienta o mai fac.

Asculta, citeste si vorbeste engleza de cate ori ai ocazia. Exista o multime de aplicatii de invatat engleza gratuite pe care le poti folosi sa inveti oriunde si oricand.

Nu putem spune care este cea mai buna aplicatie de invatat engleza, deoarece fiecare persoana este diferita, are propriul stil in care studiaza si retine mai bine, deci ramane la latitudinea ta sa le incerci si sa decizi ce functioneaza cel mai bine pentru tine.

Aplicatii, cursuri online, tutoriale video, grupuri de social media – toate acestea pot fi de un real ajutor. Profita de ele!

Poate parea complicat sa inveti o limba straina de la zero, dar nu este imposibil. Nu trebuie decat sa fii motivat, sa ai resursele potrivite si, daca ai nevoie de ajutor, il poti cere oricand.

Profesorii centrului de limbi straine Bsmart sunt mereu aici gata sa le vina in ajutor celor care vor sa devina fluenti intr-o limba straina in rapid si eficient.

Ne mandrim cu o programa moderna adaptata pentru fiecare nivel lingvistic, cu materiale de studiu bine puse la punct, toate pregatite special pentru cei dornici sa studieze, inclusiv pentru tine.

Nu ezita sa ne ceri ajutorul, programeaza oricand un test de evaluare!

Alte articole