La ce varsta iti poti inscrie copilul la cursuri de limba engleza?

Daca te gandesti sa iti inscrii copilul la cursuri de limba engleza, dar nu esti sigur care este momentul potrivit, ai ajuns in locul potrivit. Profesorii de limbi straine B Smart impartasesc sfaturi pretioase si recomandari pentru fiecare etapa a dezvoltarii copilului tau.

Descopera-le in continuare!

Pentru prescolari

Varsta de 3-6 ani este ideala pentru a incepe introducerea limbii engleze in vocabularul micutului tau. Profesorii nostri recomanda:

  • Profesorii B smart considera ca aceasta este o perioada excelenta pentru a introduce limba engleza in viata lor, prin joc si activitati interactive.

La aceasta varsta, invatarea se face cel mai bine prin cantece, povesti, jocuri si alte activitati care stimuleaza imaginatia copilului. Este nevoie de cursuri de engleza cu lectii informale – scopul este sa se familiarizeze cu sunetele si ritmul natural limbii.

Modul in care invata limbile straine trebuie sa fie acelasi cu cel in care au invat sa vorbeasca pentru prima data, prin repetitie.

Pentru scolari

Odata ce copilul tau a inceput scoala, varsta 7-11 ani este ideala pentr cursurile de limba engleza ce se focuseaza pe imbunatatirea cunostintelor de baza si imbunatatirea abilitatilor de comunicare. Profesorii recomanda:

  • Cursuri structurate: acum este momentul sa incepem sa introducem reguli gramaticale si vocabular mai complex, tot prin metode interactive, la care copilul sa participe activ.
  • Proiecte si prezentari: activitatile care implica vorbirea in public si lucrul in echipa sunt modalitati de studiu in care copilul va fi motivat si incurajat sa invete limba engleza mai bine.

Pentru liceeni

Varsta 12-18 ani marcheaza o etapa in care copilul tau se pregateste pentru viitor. Este momentul sa inceapa sa studieze engleza la un nivel mai avansat, lucru esential pentru succesul academic si profesional. Profesorii nostri recomanda:

De ce sa alegi centrul de limbi straine B Smart?

Cunoasterea limbii engleze este un avantaj real pe mai multe planuri: personal, academic, profesional.

La B Smart intelegem acest lucru si de aceea profesorii nostri de limba engleza au creat o programa moderna, adaptata pentru fiecare nivel de cunostinte in parte. Indiferent daca ai nevoie de cursuri de limba engleza pentru incepatori, de nivel intermediar sau autonom – in oferta noastra gasesti exact ceea ce copilul tau are nevoie!

Intrebari frecvente despre cursurile de limba engleza pentru copii:

  1. Este prea devreme sa incep la 3 ani?

Absolut nu! Copiii sunt extrem de receptivi la varste fragede si pot invata o limba straina surprinzator de usor.

  1. Cum pot sa imi ajut copilul sa fie motivat constant?

Procrastinarea este o problema cu care se confrunta copilul tau? Am acoperit acest subiect pe larg intr-un articol despre procrastinare si cum sa scapi de ea, afla mai multe accesand link-ul!

  1. Cursurile online sunt la fel de eficiente?

Da, cursurile online pot fi extrem de eficiente, mai ales daca sunt sustinute de profesori experimentati, cum sunt cei de la B Smart.

Indiferent de varsta copilului tau, este important sa il incurajezi si sa-l sustii in procesul de invatare a limbii engleze. Fiecare copil invata in ritmul sau, asa ca nu pune presiune si sustine-l!

Incurajeaza-l pe drumul sau catre succes si inscrie-l acum la B smart!

Alte articole